Referenties

vrouwelijke ondernemer, portretfotograaf, portretfotografie, personalbrandingfotografie, coach, ondernemende vrouwen, zakenvrouw, natuur, daglicht

“Het lukt Mirjam telkens weer om met haar glimlach achter de camera, ook een ontspannen lach op mijn gezicht te krijgen. Hierdoor werd de fotoshoot een ontspannen gebeurtenis met een mooi resultaat.

Mirjam is afgestemd, geeft ruimte om je eigenheid tot uitdrukking te kunnen brengen, maar laat daarbij niet na om vanuit haar deskundigheid de puntjes op de i te zetten.”  

Berna van der Heide | Therapeutisch coach en trainer

“Het voelde alsof ik Mirjam al veel vaker had gezien, heel vertrouwd. Mirjam is heel lief en neemt alle tijd en rust voor het maken van de foto’s. De shoot was daardoor heel ontspannen, gezellig en ongedwongen.

Ik ben echt super blij met het resultaat. Door Mirjam vond ik het hartstikke leuk om voor de camera te staan. Naast mooie foto’s was het ook een hele leuke middag. Ik denk er met veel plezier aan terug en elke keer als ik de foto’s zie, ben ik blij. Voor mijn volgende shoot vraag ik Mirjam weer!”

Annemarie Federer | Duurzame Kinderkamer Stylist
Portretfoto, vrouw, powervrouw, portretshoot, portretfotografie, portretfotograaf, Culemborg, natuur, buitenfotografie, Mirjam Broekhof Fotografie, fotograaf Culemborg, Utrecht, Gelderland, Geldermalsen

“Blij met de foto’s die Mirjam van mij gemaakt heeft! Ik was op zoek naar foto’s van mijzelf zoals ik nu op dit moment ben. Authentiek, kleurrijk, met beweging. Bedoeld voor werk, politiek en social media.

Poseren voor een achtergrond is niet mijn ding. Mirjam nam me mee om te wandelen door de Culemborgs binnenstad. Elkaar leren kennen en gezellig kletsend, werd ik hier en daar neer gezet voor een foto. Met tips voor houding en lach.

Soms maakte Mirjam foto’s tijdens het lopen. Op deze manier voelde ik me op mijn gemak. Natuurlijk. Zoals ik ben. En dat is te zien op de foto’s. De reacties van anderen zijn erg leuk. Aanrader!”

Dagmar Kusters | Lijsttrekker D66 Culemborg
Beeldbank, beeldbankshoot, zakelijke shoot, vrouwelijke ondernemer, ondernemer, Culemborg, Mirjam Broekhof Fotografie, girlboss shoot, ondernemersshoot, personal branding, eigen bedrijf, projectmanagement, coach

“De fotoshoot voor vrouwelijke ondernemers zou ik zeker aanraden! Mirjam stelde mij op mijn gemak voor de camera. We hebben zoveel verschillende outfits en leuke locaties gepakt in de beschikbare tijd, dus het resultaat is heel gevarieerd.

Ik heb heel erg blij met het eindresultaat, ik gebruik de foto’s volop op mijn social media kanalen en communicatie naar klanten.”

Mariska Vermeulen | MNGMe
zzp'er, ondernemer, ondernemersshoot, vrouwelijke ondernemer, personal branding, fotoshoot, zakelijke shoot, portretshoot, Culemborg, fotograaf Culemborg, Mirjam Broekhof Fotografie, Utrecht, portretfotograaf, portretfotografie, beeldbank

“Eenmaal met Mirjam in gesprek had ik al meteen alle vertrouwen dat ik de juiste keuze had gemaakt. Mirjam is professioneel, open en flexibel en denkt ook echt met je mee!

Door de goede voorbereiding van de fotoshoot zaten we al heel snel in een flow en ging het daarna als vanzelf. 

Mirjam straalt rust en vertrouwen uit waardoor er meteen een relaxte sfeer ontstaat. Dit zie ik ook terug in het eindresultaat! Het is Mirjam gelukt om natuurlijke, rustige en eenvoudige sfeerbeelden te maken die bij mij en Festina Lente passen.

Mirjam, nogmaals heel veel dank! Het was een dag met een gouden randje!”

Astrid Oomes | Festina Lente Studio
Mirjam Broekhof Fotografie, Beeldbank, beeldbankshoot, zakelijke shoot, fotoshoot, zakelijk, ondernemen, ondernemers, online zichtbaarheid, vrouwelijke ondernemer, portretshoot, zakelijk portret, Culemborg

“Mirjam is een fantastische fotografe. Haar foto’s zijn prachtig en wat haar vooral onderscheidend maakt, is haar oog voor mij als ondernemer en mijn wensen.

De beeldbank shoot was tot in de puntjes voorbereid en dat zie je terug in de foto’s. Mirjam wist aan de start van de shoot precies wie ik ben, wat ik doe, waar ik de foto’s voor wil gebruiken en welke uitstraling daarbij past. En doordat ze van nature heel toegankelijk is, voelde het allemaal heel erg relaxed en vanzelfsprekend.

Bedankt Mirjam, voor je mooie foto’s en de gezellige dag!”

Renate Verstraaten | You and Me Legal

”Mirjam ken ik nog van vroeger, toen ze nog in Zeist woonde. Toen ik haar aanbieding op Instagram voorbij zag komen voor een beeldbank voor startende ondernemers, hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Het werd een gezellige en leerzame shoot!

Zo enorm blij met het resultaat! Het is precies geworden wat ik in gedachten had.”

Nicoline Schipper | Voedingspraktijk Zeist
Stedelijk Museum Vianen, beeldbank, beeldbankshoot, Mirjam Broekhof Fotografie, museum, zakelijke shoot, personal branding, personal branding fotografie, personal branding fotograaf, barbie, tentoonstelling, portretfotografie

“Deze vrolijke fotografe weet je dag goed te maken met haar leuke persoonlijkheid. Ze stelt je op je gemak voor de camera, waardoor je ontspannen foto’s krijgt waar je naturel op staat.

Ik heb dankzij de shoot prachtige foto’s op verschillende locaties die ik zowel zakelijk als privé kan gebruiken. Daarom beveel ik Mirjam zeer aan!”

Afiena van IJken | Conservator Stedelijk Museum Vianen
Creatieve ondernemer, bloemen, beeldbankshoot, ondernemersshoot, ondernemen, ondernemer, personal branding shoot, culemborg, fotoshoot, portretshoot, portretfotograaf, portretfotografie, fotograaf Culemborg, Mirjam Broekhof Fotografie

“Lieve Mirjam, je bent een topper! Al toen ik je de eerste keer aan de telefoon had voelde ik me mezelf bij je, ontspannen.

Het was een feest om met je te werken, om samen na te denken hoe ik maar niet als “frivool bloemenmeisje” op de foto zou komen. Lekker schuiven met spullen, goede plekken zoeken om de bloemen goed uit te laten komen. Het voelde écht als samenwerken om een mooi beeld neer te zetten. En niet gewoon een mooi plaatje, maar echt ik. Ik hoe ik ben, hoe ik mag zijn en wat ik maak. En dat terwijl ik een hekel heb om vóór de camera te staan. Elke foto laat mij zien, in mijn enthousiasme voor mijn gemaakte bloemen en zelfverzekerd. Geen trucjes, al kan ik voortaan wel goed snel overal naartoe kijken ?, maar gewoon als mezelf. De foto’s ontroerden me dan ook toen ik ze ontving, jij hebt me echt weten te vangen zoals ik ben.

Dankjewel lieve Mirjam dat je mij en mijn bedrijf zo mooi hebt weten neer te zetten!”

Anouk Bohmer | Paper Flower Artist

zzp'er, ondernemer, ondernemersshoot, vrouwelijke ondernemer, personal branding, fotoshoot, zakelijke shoot, portretshoot, Culemborg, fotograaf Culemborg, Mirjam Broekhof Fotografie, Utrecht, portretfotograaf, portretfotografie, beeldbank

“Mijn eerste zin die ik tegen Mirjam zei was: “Ik hou er eigenlijk helemaal niet van om op de foto te gaan.” Niet heel leuk om als fotograaf te horen waarschijnlijk, maar Mirjam reageerde heel positief en deed er alles aan om me op mijn gemak te stellen.

Mirjam is heel vriendelijk en denkt volop met je mee. Ik zou haar zeker aanraden bij anderen en stiekem heb ik dat ook al gedaan.”

Michelle Zwambach |Vaartbelyn Supply Chain Advisering