Referenties

Beeldbank, beeldbankshoot, zakelijke shoot, vrouwelijke ondernemer, ondernemer, Culemborg, Mirjam Broekhof Fotografie, girlboss shoot, ondernemersshoot, personal branding, eigen bedrijf, projectmanagement, coach

“De fotoshoot voor vrouwelijke ondernemers zou ik zeker aanraden! Mirjam stelde mij op mijn gemak voor de camera. We hebben zoveel verschillende outfits en leuke locaties gepakt in de beschikbare tijd, dus het resultaat is heel gevarieerd.

Ik ben heel erg blij met het eindresultaat, ik gebruik de foto’s volop op mijn social media kanalen en communicatie naar klanten.”

-Mariska Vermeulen | MNGme

”Mirjam ken ik nog van vroeger, toen ze nog in Zeist woonde. Toen ik haar aanbieding op Instagram voorbij zag komen voor een beeldbank voor startende ondernemers, hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Het werd een gezellige en leerzame shoot!

Zo enorm blij met het resultaat! Het is precies geworden wat ik in gedachten had.”

-Nicoline Schipper | Voedingspraktijk Zeist

Stedelijk Museum Vianen, beeldbank, beeldbankshoot, Mirjam Broekhof Fotografie, museum, zakelijke shoot, personal branding, personal branding fotografie, personal branding fotograaf, barbie, tentoonstelling, portretfotografie

“Deze vrolijke fotografe weet je dag goed te maken met haar leuke persoonlijkheid. Ze stelt je op je gemak voor de camera, waardoor je ontspannen foto’s krijgt waar je naturel op staat.

Ik heb dankzij de shoot prachtige foto’s op verschillende locaties die ik zowel zakelijk als privé kan gebruiken. Daarom beveel ik Mirjam zeer aan!”

Afiena van IJken | Conservator Stedelijk Museum Vianen

Mirjam Broekhof Fotografie, Beeldbank, beeldbankshoot, zakelijke shoot, fotoshoot, zakelijk, ondernemen, ondernemers, online zichtbaarheid, vrouwelijke ondernemer, portretshoot, zakelijk portret, Culemborg

“Mirjam is een fantastische fotografe. Haar foto’s zijn prachtig en wat haar vooral onderscheidend maakt, is haar oog voor mij als ondernemer en mijn wensen.

De beeldbank shoot was tot in de puntjes voorbereid en dat zie je terug in de foto’s. Mirjam wist aan de start van de shoot precies wie ik ben, wat ik doe, waar ik de foto’s voor wil gebruiken en welke uitstraling daarbij past. En doordat ze van nature heel toegankelijk is, voelde het allemaal heel erg relaxed en vanzelfsprekend.

Bedankt Mirjam, voor je mooie foto’s en de gezellige dag!”

Renate Verstraaten | You and Me Legal

Creatieve ondernemer, bloemen, beeldbankshoot, ondernemersshoot, ondernemen, ondernemer, personal branding shoot, culemborg, fotoshoot, portretshoot, portretfotograaf, portretfotografie, fotograaf Culemborg, Mirjam Broekhof Fotografie

“Lieve Mirjam, je bent een topper! Al toen ik je de eerste keer aan de telefoon had voelde ik me mezelf bij je, ontspannen. Het was een feest om met je te werken, om samen na te denken hoe ik maar niet als “frivool bloemenmeisje” op de foto zou komen. Lekker schuiven met spullen, goede plekken zoeken om de bloemen goed uit te laten komen. Het voelde écht als samenwerken om een mooi beeld neer te zetten. En niet gewoon een mooi plaatje, maar echt ik. Ik hoe ik ben, hoe ik mag zijn en wat ik maak. En dat terwijl ik een hekel heb om vóór de camera te staan. Elke foto laat mij zien, in mijn enthousiasme voor mijn gemaakte bloemen en zelfverzekerd. Geen trucjes, al kan ik voortaan wel goed snel overal naartoe kijken 😉, maar gewoon als mezelf. De foto’s ontroerden me dan ook toen ik ze ontving, jij hebt me echt weten te vangen zoals ik ben. Dankjewel lieve Mirjam dat je mij en mijn bedrijf zo mooi hebt weten neer te zetten!”

Anouk Bohmer | Paper Flower Artist

zzp'er, ondernemer, ondernemersshoot, vrouwelijke ondernemer, personal branding, fotoshoot, zakelijke shoot, portretshoot, Culemborg, fotograaf Culemborg, Mirjam Broekhof Fotografie, Utrecht, portretfotograaf, portretfotografie, beeldbank

”Eenmaal met Mirjam in gesprek had ik al meteen alle vertrouwen dat ik de juiste keuze had gemaakt. Mirjam is professioneel, open en flexibel en denkt ook echt met je mee!

Door de goede voorbereiding van de fotoshoot zaten we al heel snel in een flow en ging het daarna als vanzelf. 

Mirjam straalt rust en vertrouwen uit waardoor er meteen een relaxte sfeer ontstaat. Dit zie ik ook terug in het eindresultaat! Het is Mirjam gelukt om natuurlijke, rustige en eenvoudige sfeerbeelden te maken die bij mij en Festina Lente passen.

Mirjam, nogmaals heel veel dank! Het was een dag met een gouden randje!”

Astrid Oomes | Festina Lente Studio