Referenties

Beeldbank, beeldbankshoot, zakelijke shoot, vrouwelijke ondernemer, ondernemer, Culemborg, Mirjam Broekhof Fotografie, girlboss shoot, ondernemersshoot, personal branding, eigen bedrijf, projectmanagement, coach

“De fotoshoot voor vrouwelijke ondernemers zou ik zeker aanraden! Mirjam stelde mij op mijn gemak voor de camera. We hebben zoveel verschillende outfits en leuke locaties gepakt in de beschikbare tijd, dus het resultaat is heel gevarieerd.

Ik ben heel erg blij met het eindresultaat, ik gebruik de foto’s volop op mijn social media kanalen en communicatie naar klanten.”

-Mariska Vermeulen | MNGme

”Mirjam ken ik nog van vroeger, toen ze nog in Zeist woonde. Toen ik haar aanbieding op Instagram voorbij zag komen voor een beeldbank voor startende ondernemers, hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Het werd een gezellige en leerzame shoot!

Zo enorm blij met het resultaat! Het is precies geworden wat ik in gedachten had.”

-Nicoline Schipper | Voedingspraktijk Zeist

Stedelijk Museum Vianen, beeldbank, beeldbankshoot, Mirjam Broekhof Fotografie, museum, zakelijke shoot, personal branding, personal branding fotografie, personal branding fotograaf, barbie, tentoonstelling, portretfotografie

“Deze vrolijke fotografe weet je dag goed te maken met haar leuke persoonlijkheid. Ze stelt je op je gemak voor de camera, waardoor je ontspannen foto’s krijgt waar je naturel op staat.

Ik heb dankzij de shoot prachtige foto’s op verschillende locaties die ik zowel zakelijk als privé kan gebruiken. Daarom beveel ik Mirjam zeer aan!”

Afiena van IJken | Conservator Stedelijk Museum Vianen

Mirjam Broekhof Fotografie, Beeldbank, beeldbankshoot, zakelijke shoot, fotoshoot, zakelijk, ondernemen, ondernemers, online zichtbaarheid, vrouwelijke ondernemer, portretshoot, zakelijk portret, Culemborg

“Mirjam is een fantastische fotografe. Haar foto’s zijn prachtig en wat haar vooral onderscheidend maakt, is haar oog voor mij als ondernemer en mijn wensen.

De beeldbank shoot was tot in de puntjes voorbereid en dat zie je terug in de foto’s. Mirjam wist aan de start van de shoot precies wie ik ben, wat ik doe, waar ik de foto’s voor wil gebruiken en welke uitstraling daarbij past. En doordat ze van nature heel toegankelijk is, voelde het allemaal heel erg relaxed en vanzelfsprekend.

Bedankt Mirjam, voor je mooie foto’s en de gezellige dag!”

Renate Verstraaten | You and Me Legal