Portretshoot in de uiterwaarden van Culemborg

Een tijdje geleden boekte Berna van der Heide een portretshoot bij mij. Berna is therapeutisch coach en trainer. Ze begeleid mensen om krachtig en sprankelend te leven. 

Berna wilde graag portretfoto’s van zichzelf die ze kan gebruiken voor haar website en social media platformen. 

Tijdens het intakegesprek waren we er al snel over uit dat we de foto’s gingen maken in de uiterwaarden langs de Lek in Culemborg. Een prachtige en fijne plek waar Berna graag komt. Ik kijk terug op een mooie en inspirerende ontmoeting met deze leuke vrouwelijke ondernemer! 

Portretshoot in de duinen en op het strand

Alweer een poosje geleden maakte ik foto’s van Annemarie Federer. Annemarie is kinderkamerspecialist, ze focust zich helemaal op het inrichten van kinderkamers voor (hoog gevoelige) kinderen. Daarnaast is ze bezig met het opzetten van de Online Kinderkamer Academy. Een compleet online programma waarmee je samen met je kind een kamer maakt die past bij wie je kind is.

Annemarie wilde graag mooie portretfoto’s van zichzelf die ze kan gebruiken voor haar website en social media kanalen. Voor de shoot spraken we af op het strand bij Bloemendaal aan Zee, een prachtige plek waar ze heel graag komt. We maakten een wandeling door de duinen en over het strand en ondertussen maakten we de foto’s. Wat was het leuk en bijzonder om zo even samen op te trekken, Ik kijk met veel plezier terug op deze fijne ontmoeting!?

Portretshoot voor Dagmar Kusters

Wat is het leuk om in mijn eigen stad Culemborg te fotograferen. Ik ontdek steeds weer mooie nieuwe plekken. Laatst was ik op pad met Dagmar Kusters. Ze wilde graag nieuwe portretfoto’s. We spraken vlakbij haar woning af en maakten een gezellige wandeling door de leuke oude straatjes van Culemborg.

Beeldbankshoot voor ontwerpster Astrid Oomes

Een aantal maanden geleden boekte Astrid Oomes bij mij een beeldbankshoot. Astrid is de ontwerpster van het Nederlandse label Festina Lente Studio. Naast ontwerpster is ze ook Fengshui & Nine Star Ki Professional. Voor haar werk is ze vaak te vinden in haar mooie studio aan de rivier de Linge. Een prachtige plek die ook als inspiratie diende voor haar mooie ontworpen collectie linnen kussens.

Astrid wilde graag portretfoto’s van zichzelf in combinatie met een aantal fijne sfeerbeelden. De serie foto’s kan ze inzetten voor o.a. haar socials en website. Voor de shoot spraken we af bij haar studio. Het werd een gezellige en inspirerende ontmoeting met deze leuke ondernemende vrouw!

Portretshoot in het park

De afgelopen tijd heb ik heel wat leuke mensen mogen fotograferen. De hoogste tijd om wat foto’s te delen hier.

Vandaag staat de mooie Talitha in de spotlight. Talitha ken ik al heel lang, we wonen in dezelfde straat en onze dochters zitten bij elkaar in de klas. Het was een feestje om portretfoto’s van haar te maken, want kijk nou wat een prachtvrouw!